EXCLUSIV  S-a inventat o nouă funcție?! Prefectul Alin Stoica fie are un nou coleg, fie cineva nu știe să scrie / foto

Prefectul fie are un nou coleg, fie cineva nu știe să scrie.

În era tehnologiei când vrem ca totul să fie digitalizat, să scriem corect în limba română pare un lucru extrem de greu. De exemplu, la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din București, s-a inventat o nouă funcție sau, cel mai probabil, nu s-a luat notă de trecere la limba română de clasa a doua: Instituția Predectului.

În prezent, amintim că Alin Stoica, avocat și președintele filialei PLUS Sector 6, este prefectul Capitalei.

VEZI ȘI: Amalia Năstase, reproșuri pentru Armand. I-a dat tag și lui Nicușor Dan. ”O RUȘINE!”

Iată imaginea de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din București cu ”Instituția Predectului”:

1. Direcția R... (directia-regim-permise-de-conducere-si-inmatriculare-a-vehiculelor_86644800.jpg)

Instituţia Prefectului Municipiului București are misiunea de a veghea la aplicarea și respectarea legii și la implementarea programului de guvernare la nivelul municipiului. Din păcate, nu veghează și asupra ”aplicării” limbii române.


Activitatea Instituţiei Prefectului se întemeiază pe următoarele principii: legalității, imparțialității și obiectivității, transparenței și liberului acces la informațiile de interes public, eficienței, responsabilității, profesionalizării şi orientării către cetățean.

Cine este Alin Stoica, actualul prefect al Capitalei

Alin Stoica a venit din rândurile Organizației PLUS București, fiind președintele filialei din sectorul 6 al Capitalei. Pe numele său complet, Alin-Bogdan Stoica vine din lumea avocaturii, și conform prezentării de pe site-ul oganizației din care face parte, are o vastă experiență în negocieri comerciale și colective. De mai bine de 14 ani a lucrat în cadrul Băncii Comerciale Române (BCR), până la acest moment deținând funcția de HR Governance Expert BCR. 

Alin Stoica l-a înlocuit din funcția de prefect al Bucureștiului pe Traian Berbeceanu.

VEZI ȘI: Cartea de identitate electronică, beneficii. Atenție! Cu actualul buletin, nu vei mai putea face anumite lucruri

Cum e în casa Cristinei Pocora și Dan Cruceru, doi oameni de televiziune: Dacă pune capul liniștit pe pernă... e bine! Sunt destui care pot sesiza CNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel