"S-a furat mireasa" - comedie tipic românească, umor a la Toni Grecu

afis_Mireasa
afis_Mireasa

"S-a furat mireasa", în regia lui Jesus Del Cerro şi scenariul semnat de Toni Grecu, are poteţialul de a deveni una dintre cele mai bune comedii româneşti din noul val. Filmul, care descrie atmosfera tipic românească, surprinde prostia în toată splendoarea iar umorul de situaţie este prezent la tot pasul.  

Fostă Miss Barlad în tinereţe, acum căsătorită cu un simplu polişist, Nina (Catalina Grama – Jojo), vrea neapărat să se îmbogăţească. Profitând de nunta ce blochează intersecţia de lânga blocul ei, ea fură mireasa şi cere 1 milion de euro ca răscumparare.

Acţiunea se complică când, mireasa furată, decide că îi este mult mai bine aşa şi nu mai vrea nici în ruptul capului să se întoarcă. Socrul mare şi socrul mic, doi îmbogăţiţi din afaceri dubioase, încep o luptă plină de umor cu "ştoarfa" care le-a furat mireasa.

Actorii îşi joacă rolul perfect iar comedia curge bine. Nu apuci să te plictiseşti, unele situaţii depăşesc chiar şi hilarul comediilor lui Caragiale, iar finalul ca la Hoolywood.

Printre actori îi puteţi vedea pe Alma Sârbu, Jojo, Adina Galupa (mireasa), Constantin Diţă, Sergiu Costache, Corina Bud, care joacă după un scenariu de Toni Grecu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel