Urmărește emisiunea live


S-a dat cuțitul de aur la Chefi la Cuțite! Mare surpriză pentru un român plecat în Germania ca să dea cu barosul

Ionuț Georgel Bulei a plecat în Germania să muncească în construcții, să dea cu barosul. 

Tânărul a muncit în Germania într-un restaurant cu specific mediteranean. În primăvara acestui an, a revenit însă în țară, după ce restaurantul a fost închis, din cauza pandemiei. Totul a început pentru el când a plecat în Germania ca să muncească în construcții. 

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-09-23-la-20-18-18_69550900.png)

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, îs electrician. Nu știu unde-i plus și unde-i minus în priză, jur. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart ziduri, să dau cu barosul. Am zis că nu-i mare școală, nu-ți trebuie mare facultate să ajungi acolo, la dat cu ciocanul îs bun. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era vraiște, igrasie peste tot, nu erau geamuri, era mizerie… M-a apucat plânsul, m-am pus pe o bancă și am zis: Doamne, cred că Germania nu mă vrea. L-am sunat pe frate-miu, i-am zis că eu plec acasă, nu mai stau. Zice: dacă tot ai ajuns în Germania, hai până la mine să vezi și tu cum e și apoi te duci acasă. Eu am lucrat ca ospătar de la 14 ani în Gura Humorului. Am zis că dată tot am venit în Germania, stau două-trei săptămâni, îmi scot banii pe drum și mă duc acasă în treaba mea. Îi nașpa să lucrezi ospătar și să nu știi să vorbești, așa că am început să spăl vase în bucătărie și veneau la vase, acolo a fost primul meu contact cu bucătăria. Era un bucătar italian și tot vedeam cum face, mă puneam lângă el să-l ajut, stăteam până la 1-2. Acum sunt pe post de bucătar. Am schimbat restaurantele în Germania, am ajuns să lucrez și cu un chef cu o stea Michelin, apoi am lucrat cu un chef italian, de la care am învățat foarte mult. În final, am găsit restaurantul la care am rămas de doi ani”. le-a spus Ionuț Georgel Bulei chefilor. 

”Eu vreau aurul, cuțitul de aur” le-a mai spus el, după ce a afirmat că vrea în echipa lui Sorin Bontea. El a pregătit nougat cu caramel sărat și fructe. După ce chefi i-au dat de înțeles că a avut unele minusuri în farfurie, chef Sorin Bontea i-a pus cuțitul de aur pe masă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel