S-a aflat secretul lui Michael Jackson

Michael Jackson a uimit întreaga lume cu o mișcare de dans pe care doar el a reușit-o. S-a aflat însă secretul aplecării lui la 45 de grade în timpul dansului. Cu toate astea, specialiștii susțin că este mai mult decât tehnică.

Dansul lui Michael Jackson a inspirat generații întregi și a creat un anumit fenoment în această industrie. Nimeni nu a reușit însă o mișcare: aplecarea la 45 de grade cu o poziție a corpului perfect dreaptă. După ani de zile de studiu, s-a stabilit că acea mișcare nu poate fi realizată niciodată de o persoană doar cu antrenament fizic.  "Nu este cu adevarat posibil fizic sa o facem", a spus neurochirurgul Dr. Nishant Yagnick, un vechi fan al lui Jackson care practica la Institutul Postuniversitar de Educatie Medicala si Cercetare din Chandigarh, India, potrivit CNN.

Secretul era în pantof

 Se pare însă, că totul ținea de un artificiu tehnic ce se realiza cu ajutorul pantofilor regelui pop. Brevetat la 26 octombrie 1993, pantofii "au un locaș de toc special conceput, care poate fi cuplat, cu ușurință prin intermediul unui cârlig, un fel de cui, pe locuri special create pe suprafața scenei, prin simpla glisare a piciorului purtătorului pantofului înainte ", conform descrierii Biroului de Brevete al SUA. Cu toate asatea, se pare că mișcarea nu poate fi făcută de oricine ar purta asemena pantofi. "Oamenii normali, chiar și cu pantofii, probabil că nu o pot face. Este nevoie de multă practică pentru a dezvolta mușchii de bază, abdomenul și mușchiul central al trunchiului pentru a obține puterea de a face acest lucru" a declarat un neurochirurg care a studiat mișcarea.

citeste si: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel