Rusia momește studenți români pentru studii la Moscova și Sankt Petersburg

A început perioada de înscriere pentru studii gratuite a cetățenilor străini în Rusia în anul universitar 2024/2025", este anunțul postat în limba română de Ambasada Federației Ruse la București pe pagina acesteia de Facebook.

Federația Rusă caută studenți români pentru a-i instrui la Moscova și Sankt Petersburg. Totul este gratuit, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a ambasadei Federației Ruse la București.

"Termenul limită pentru depunerea documentelor este de 15 decembrie 2023.

Pentru a beneficia de studii gratuite în Rusia la programe de licență, master, doctorat sau studii de scurta durată (școli de vară), este necesar să vă înregistrați pe platforma https://education-in-russia.com și să încărcați actele necesare pentru prima etapă, și anume:

-copie după pașaport (valabil minim 3 ani)

-copie dupa actul de studii ( sau adeverință pentru cei care nu au susținut încă examenul de Bacalaureat)", se mai precizează în anunțul Ambasadei Federației Ruse.

Ambasada Federației Ruse a revenit cu o nouă postare  despre modul în care pot ajunge studenții români gratuit în Rusia.

„Dragi prieteni, dacă doriți să studiați la unele dintre cele mai puternice Universități din lume, atunci aceasta este șansa voastră!

În fiecare an, Guvernul Rusiei alocă burse de studiu pentru studenții străini, care doresc sa obțină un nivel de calificare înalt....”, se spune în anunțul însoțit de o broșură în format electronic.

Până în acest moment Ministerul Român de Externe nu a avut nicio reacție la această situație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel