Ruby, Dorian Popa, show total la malul mării: Toată lumea pe bar!

Ruby, Dorian Popa, show total la malul mării: Toată lumea pe bar!
Ruby, Dorian Popa, show total la malul mării: Toată lumea pe bar!

Cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” difuzatã diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 este una presărată cu nenumărate surprize.

Cele patru vedete invitate de data acesta de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului și a terasei de pe malul Mării Negre - Rona Hartner, Edi Stancu, Ruby și Dorian Popa, împreună cu Angie Cobuț - sunt determinate să mențină afacerea profitabilă, dar sunt și puse în permanență pe șotii.

Într-una dintre serile în care în cadrul restaurantul lui Nea Mărin sunt organizate petreceri tematice, cei cinci pun la cale un party de pomină. "La un moment dat am zis: Jos textila, toată lumea pe bar! A fost nebunie totală, ne-am urcat pe bar. Ne-am distrat, am cântat, am dansat. A fost cea mai tare searã dintre toate", mărturisește Dorian Popa care le cucerește pe domnișoarele prezente cu forma sa fizică de invidiat.

Cum va decurge petrecerea și care vor fi rezultatele eforturilor pe care vedetele le depun, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel