EXCLUSIV  Fondurile europene, soluția pentru salvarea mediului privat. Roxana Mînzatu, la ”Din Culisele Europei” cu Claudia Țapardel - video

Miercuri, 7 iulie, ora 13.00 la emisiunea ”Din Culisele Europei” difuzată pe DC News și DC News TV, aflăm soluția pentru salvarea mediului privat românesc.
Miercuri, 7 iulie, ora 13.00 la emisiunea ”Din Culisele Europei” difuzată pe DC News și DC News TV, aflăm soluția pentru salvarea mediului privat românesc.

Miercuri, 7 iulie, ora 13.00, la emisiunea ”Din Culisele Europei” difuzată pe DC News și DC News TV, aflăm soluția pentru salvarea mediului privat românesc. 

”Mâine, ora 13.00 - Din Culisele Europei - Fondurile Europene, soluția pentru salvarea mediului privat românesc. 


Invitata mea din această săptămână este Roxana Mînzatu, fost Ministru al Fondurilor Europene în Guvernul PSD și Consultant în Afaceri. 

Vom încerca ca împreună să demistificăm acest subiect al accesării fondurilor europene și să identificăm oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat, pentru anul 2021. 

Nu ratați mâine, la DCNews, această “lecție practică” privind accesarea fondurile europene din care vom afla: care sunt liniile de finanțare disponibile, cum și când se poate accesa, cine este eligibil și pentru ce proiecte se poate obține finanțare nerambursabilă”, a spus Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel