Ronaldo e pe cale să ajungă rezervă de lux la Manchester United

Ronaldo începe să își revină. Portughezul a marcat primul său gol în Europa League
Ronaldo începe să își revină. Portughezul a marcat primul său gol în Europa League

Cristiano Ronaldo nu ar putea să plece de la Manchester United chiar dacă clubul şi-ar dori acest lucru în această vară. Portughezul consumă o resursă uriaşă pe lista de salarii a Diavolilor Roşii, dar Erik ten Hag ar putea fi efectiv obligat să îl integreze în planurile sale pentru prima echipă.

Expertul portughez în probleme de fotbal Pedro Sepulveda susţine că dacă analizăm primele cuvinte ale olandezului în calitate de şef al lui Man Utd, păstrarea lui Ronaldo pe Old Trafford nu se va face cu dinţii strânşi.

Ten Hag s-a referit la el ca la „un gigant", adăugând că a fost un jucător important care a produs rezultate importante de când a revenit la club.

Dar Diavolii Roşii au fost puşi în strânsă legătură cu un eventual transfer al atacantului Darwin Nunez de la Benfica, a cărui sosire ar pune cu siguranţă în pericol locul de titular al lui Ronaldo.

Se pare că Liverpool este totuşi în pole position pentru a obţine semnătura jucătorului de 22 de ani, indiferent de situaţie, dar intenţia pare să existe, iar Ronaldo ar putea rămâne blocat la Manchester chiar dacă este efectiv coborât în ierarhie.

„Cu siguranţă va rămâne la Manchester United, pentru că nimeni nu va plăti pentru Cristiano Ronaldo", a declarat Sepulveda pentru Sky Sports. „Nu spun că nu merită banii, dar chestia este că, atunci când te uiţi la posibilităţi, la ce echipă ar putea juca Ronaldo dacă nu la Man Utd? „Sunt 100% sigur că, după ce se va întoarce la Man Utd, nu va juca niciodată pentru o altă echipă engleză.”

„Pe de altă parte există Real Madrid, dar nu cred că Florentino Perez vrea o revenire a lui Ronaldo. Te uiţi la PSG, cu un alt antrenor şi un alt director sportiv, nu prea cred că vor semna cu Ronaldo ca parte a noului lor proiect".

Ca atare, United ar putea rămâne cu o rezervă extrem de scumpă, având în vedere că contractul pe doi ani al lui Ronaldo se presupune că îi aduce în jur de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Diavolii Roşii sunt pregătiţi să convoace o întâlnire cu agentul lui Nunez, Jorge Mendes, în încercarea de a-l deturna dinspre Liverpool, dar chiar dacă nu reuşesc, există încă şi alte ţinte de transfer care l-ar putea transforma pe Ronaldo într-o rezervă de lux, notează Mediafax.

Cristiano Ronaldo se gândește să plece de la Manchester United, după un sezon modest al echipei de pe Old Trafford.

Potrivit Latin Times, Cristiano Ronaldo, nominalizat pentru "jucătorul sezonului 2021-2022" în Premier League, este dezamăgit de contraperformanțele obținute de echipa sa și ar dori să plece la altă echipă. 

Real Madrid, PSG și Newcastle sunt formațiile unde s-ar putea transfera, conform sursei citate.

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Atacantul francez Karim Benzema a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului 2021-2022 al Ligii Campionilor la fotbal, în care a cucerit trofeul cu Real Madrid şi a fost golgheterul competiţiei, cu 15 goluri, a anunţat, marţi, UEFA pe site-ul său oficial. 

Karim Benzema a fost ales de comisia de observatori tehnici a forului continental. Internaţionalul francez a fost motorul echipei Real Madrid în drumul către al 14-lea titlu european al clubului şi al cincilea de când a venit pe Santiago Bernabeu, în 2009, de la Lyon.

Benzema a reuşit zece goluri doar în faza eliminatorie a Champions League (record egalat), începând cu un hat-trick împotriva echipei Paris Saint-Germain în optimi. A realizat o nouă triplă în deplasare contra deţinătoarei trofeului, Chelsea, semnând şi golul care a eliminat echipa londoneză, în prelungirile de la Madrid, înaintea altor trei goluri înscrise în semifinala cu Manchester City, între care şi penalty-ul care a completat remontada Realului.

Benzema se află pe locul al treilea în clasamentul general al marcatorilor din Champions League, la egalitate cu polonezul Robert Lewandowski, cu 86 de reuşite fiecare.

'Este tot mai bun pe zi ce trece, ca vinul. În fiecare zi devine un lider şi mai bun şi simte şi mai bine cât de important este pentru echipă şi pentru club. Suntem cu adevărat fericiţi şi norocoşi să îl avem, a declarat luna trecută antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, despre Benzema. Karim Benzema a marcat 15 goluri în 12 partide în sezonul recent încheiat al Ligii Campionilor, a oferit un assist, a alergat în medie 10,13 km pe meci, viteza sa maximă fiind de 32 km/h, potrivit cifrelor furnizate de UEFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel