Romașcanu îl acuză pe Vela de INFRACȚIUNE. ”Riscuri MAJORE pentru stabilitatea țării”

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Lucian Romașcanu a reacționat după declarațiile lui Klaus Iohannis, în ceea ce privește acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română, dar și despre acuzațiile ministrului Marcel Vela la adresa primarilor PSD. 

Întrebat dacă Klaus Iohannis se dezice de acordul dintre MAI și BOR, mai ales în contextul în care ministrul de Interne, Marcel Vela, declara astăzi că fiecare decizie și fiecare acord este luat după o consultare cu președintele, Lucian Romașcanu a răspuns:

"Se dezice explicit și foarte ferm. Este clar că domnul Vela nu l-a informat pe președinte, pentru că-mi imaginez că domnul președinte ar fi ieșit astăzi să contrazică ceva ce ar fi decis aseară și este una dintre minciunile pe care domnul Vela le pune în spațiul public cu riscuri majore pentru stabilitatea țării", a declarat Lucian Romașcanu, într-o intervenție telefonică la România TV. 

"Am plecat pentru a-l pune la punct pe domnul Vela. Este o știre falsă, o infracțiune"

Lucian Romașcanu a reacționat și în ceea ce privește acuzația ministrul de Interne Marcel Vela, care a afirmat că are informaţii potrivit cărora primarii PSD din ţară ar fi pregătit "diversiuni de genul 10 august pentru Paşti".

"Am plecat astăzi în comunicare cu încercarea de a-l pune la punct pe domnul Vela în ceea ce privește învinovățirea PSD-ului pentru acordul lui cu BOR. Este fals și este infracțiune. Este o informație falsă, violent falsă și, pentru că tot vorbim în spațiul public despre diseminarea informațiilor false, este și o infracțiune și îmi doresc tare mult ca domnul Vela să aducă dovezi pentru acest lucru, dacă nu, organele statului să-și ia în serios rolul lor, pentru că asemenea informații false pot crea mari probleme sociale, mai ales în condiții de pandemie.

Domnul Vela să vorbească de domnul Flutur de la Suceava și de dezastrul pe care l-a făcut acesta acolo, nu de visele dumnealui despre ceea ce ar putea face primarii PSD", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel