Românii și bulgarii se bat pe ofertele de Revelion

revelion_3
revelion_3

La mai puțin de  două luni  care au rămas până la petrecerea Revelionului, ofertele agențiilor de turism  se bat în oferte.  Locuri încă mai sunt, iar preţurile sunt mai mici dacă faceţi comanda şi plătiţi în prima parte a lunii noiembrie. Destinațiile românilor sunt cele tradiționale, dar la mare concurență nu pot fi evitate nici ofertele din Bulgaria. Potrivit  Yahoo! News, preţurile percepute de hotelierii şi patronii de pensiuni din România şi Bulgaria pot fi comparate pentru a petrece un sfârșit de an.

1. Revelion ardelean

 Un han dintr-o comună harghiteană propune un sejur tradiţional, la preţul de 240 de euro pentru 4 nopţi de cazare. Vacanţa începe la 29 decembrie 2012 şi se încheie la 2 ianuarie 2013, iar în preţ sunt incluse cazarea, trei mese pe zi, meniul de Revelion, plimbări cu sania, vin fiert şi palincă la discreţie. O formaţie va cânta live turiştilor în fiecare seară, în timp ce iau masa la han. Cei curioşi pot asista şi la tăierea tradiţională a porcului.

 2. Revelion la Marea Neagră

 Atunci când vine vorba de noaptea de Revelion, românii tind să se îndrepte spre hotelurile de 4-5 stele de pe litoralul românesc. Un sejur de patru nopţi, cu pensiune completă, masă festivă de Revelion şi acces la saună costă în jur de 2.000 de lei de persoană (cazare în cameră dublă). Unele hoteluri au piscine, atât pentru adulţi, cât şi special amenajate pentru copii. La trei stele, preţurile scad extrem de mult, până la 800-1.000 de lei de persoană pentru 4 nopţi.

 3. Revelion la băi

 Marile staţiuni balneare din România se bat în oferte pentru noapte de Revelion. Staţiuni ca Băile Olăneşti, Felix sau Sovata s-au schimbat foarte mult în bine în ultimii ani, iar ofertele sunt acceptabile. La pensiunile de trei margarete, un sejur de trei nopţi costă în jur de 800-900 de lei de persoană, iar accesul la băi este inclus în preţ.

 4. Revelion la munte

 Poiana Braşov rămâne o destinaţie căutată, însă destul de scumpă, un Revelion (4-5 nopţi de cazare cu pensiune completă) costând mai bine de 600 de euro de persoană, în cazul pensiunilor de patru margarete şi hotelurilor de 4-5 stele. În schimb, în alte staţiuni de schi din România, preţurile sunt ceva mai mici. În Maramureş, de pildă, dacă vă mulţumiţi cu luxul oferit de o pensiune de trei margarete, un sejur de cinci nopţi costă în jur de 900 de lei.

Ofertele din Bulgaria au rămas la fel de tentante pentru români:

 1. Revelion la munte

 Bulgarii au două staţiuni de schi foarte populare, Borovets şi Bansko, fiecare dintre acestea având peste 45 de kilometri de pârtii. Sejururile de 5 nopţi, care includ şi noaptea de Revelion, costă în jur de 250-350 de euro (în funcţie de numărul de stele) fără masă şi în jur de 400-500 de euro cu masă inclusă, inclusiv cea festivă.

 2. Revelion pe litoral

 Nisipurile de Aur este cea mai populară destinaţie de pe litoralul bulgăresc, iar preţurile sunt foarte bune. Un hotel de patru stele din Nisipuri oferă un pachet de patru nopţi la preţul de 220 de euro de personă. Este oferită cazare cu all inclusive, cină festivă, program de diverisment, animaţie pentru copii, showuri de seară şi acces la piscină interioară cu apă încălzită.

 3. Revelion Veliko Tarnovo

 Un pachet de patru nopţi, cu micul dejun şi masa festivă incluse, costă circa 270 de euro la un hotel de patru stele şi vreo 230-240 la unul de trei stele. Pentru restul de mese din zi, trebuie să plătiţi separat.

 De amintit că toate ofertele de mai sus nu includ costurile de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel