ROMÂNII AU TALENT, 23 martie 2018. Claudiu Mitea, vis curmat de boală. Smiley: Dovada vie că miracolele există!

Claudiu Mitea, din Sibiu, a venit la "Românii au talent" cu un moment de dans contemporan, dar și cu o poveste de viață impresionantă.

ROMÂNII AU TALENT, 23 martie 2018. Claudiu a povestit momentele dificile pe care le-a avut de înfruntat în perioada adolescenței, spunând că vrea să aducă speranța în viața românilor. "Am avut mari probleme de sănătate. Timp de trei ani de zile, am paralizat de patru ori. La vârsta de 16 ani, am suferit o semipareză. De la 16 la 19 ani, am avut patru paralizii. Nu mai simțeam decât înțepături. Nimeni nu a crezut că o să pot să mă întorc. Am urmat un tratament sever, cu înțepături de albine. A trebuit să renunț la visul meu (n.r. de a deveni gimnast de performanță)", a spus Claudiu.

ROMÂNII AU TALENT, 23 martie 2018. Tânărul a prezentat un moment de dans contemporan. "Am văzut și omul care încearcă să ducă sportul spre emoție", a zis Andi Moisescu, după ce acesta și-a terminat reprezentanția. "E dovadă vie ca miracolele există", a comentat Smiley din culise. În urma voturilor juraților, Claudiu s-a calificat în perioada următoare.

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, 23 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel