„Românii au talent”, 1 martie. Mihai Petre: Foarte periculos ce faceți, dar e uimitor

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Emisiunea „Românii au talent” continuă vineri, 1 martie, cu cea de-a patra ediție din acest sezon.

ROMÂNII AU TALENT, 1 martie 2019. Un moment de dresaj dus la superlativ îi uimește pe cei patru jurați și îi cucerește iremediabil, iar un concurent, trecut de prima tinerețe, reușește să suprindă prin voința sa, prin entuziasm, dar și prin felul în care arată. La finalul reprezentației sale, acesta îl face pe Florin Călinescu să spună gânditor: "Eu am abonament la o sală de doi ani de zile. Chiar o să mă duc mâine pentru prima dată, să văd ce se întâmplă cu mine. De ce nu arăt ca tine, deși am abonament de doi ani? Trebuie să mă și duc acolo, nu? Păi, da, mă duc și mănânc, că au bufet. N-am reușit să trec de prima probă".

ROMÂNII AU TALENT, 1 martie 2019. Dacă anumiți concurenți vin pe scenă hotărâți și foarte siguri pe ei, alții sunt năpădiți de emoții, însă jurații fac tot posibilul să le risipească în stilul lor caracteristic.  

ROMÂNII AU TALENT, 1 martie 2019. Doi concurenți fabuloși ridică sala în picioare în momentul în care își prezintă numărul de patinaj pe role, unul care le taie tuturor răsuflarea și îi uluiește pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel Bartoș. "Pare foarte periculos ce faceți, dar este uimitor. Sunteți la un nivel foarte înalt, a fost o încântare să vă văd", le spune Mihai Petre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel