România, premieră în turism. Ministrul Trif: ''Avem o strategie. Locuri unice''

Ministrul Turismului, Bogdan Trif
Ministrul Turismului, Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat într-un interviu pentru Agerpres că România va avea pentru prima dată o strategie integrată a turismului. 

Chiar după ce am preluat mandatul, împreună cu colegii de la Secretariatul General al Guvernului, am încheiat un acord cu Banca Mondială astfel că pentru prima dată în România o să avem o strategie integrată a turismului care să ne dea exact direcţia pe termen scurt, mediu şi lung, inclusiv despre direcţia pe care trebuie să mergem cu promovarea, despre ce o să promovăm cu prioritate, astfel încât România să devină o destinaţie turistică cât mai atractivă pentru turiştii români, dar mai ales pentru cei din afara ţării.

Cu siguranţă o să punctăm locurile unice pe care România le are, precum Delta Dunării, care de departe este cel mai frumos loc din Europa, este singura Deltă care a fost integral inclusă în patrimoniul UNESCO. Avem, în acest sens, un inventar extrem de bogat. Cred că suntem ţara cu cele mai multe monumente incluse în patrimoniul UNESCO, sau dacă nu suntem chiar pe locul întâi, suntem între primii. Trebuie să promovăm şi Marea Neagră, litoralul românesc, chiar dacă acolo poate suntem puţin deficitari pe anumite staţiuni, unde curăţenia locurilor de cazare nu se ridică la standardele pe care ni le dorim. Trebuie să promovăm atuurile pe care le avem la Marea Neagră. Avem Vama Veche, avem Mamaia, locuri în care distracţia este non stop şi este foarte bine apreciată de turişti., a declarat ministrul Turismului într-un interviu acordat Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel