EXCLUSIV  România JOACĂ pe EXTREME. Alifantis: "Este o PROBLEMĂ. NU există școală pentru ASTA"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nicu Alifantis a oferit un interviu exploziv pentru DC NEWS. 

Nicu Alifantis a explicat de ce România nu are musicaluri și susține că nu există o scoală pentru asta, ba chiar că în țara noastră se joacă pe două extreme. 

"Pentru că nu există o școală a musicalului. La noi se joacă mai pe extreme, avem Teatrul de Revistă, care e foarte bun...musicalul ar trebui să fie undeva între teatrul de revistă și teatrul dramatic, dar aici nu e școală pentru așa ceva. În musical trebuie să cânți, că dansezi, să fii bun actor... Acum a apărut o generație nouă de tineri care fac tot felul de preluări de musicaluri mari, vorbim de astea intrate pe piață, Mamma Mia! și alte alea. Sunt oameni foarte talentați acum, iar de tehnică nu ne mai putem plânge în clipa de față, pentru că sceno-tehnica este la nivelul de afară.

Unde este o problemă și nu o o să înțeleg niciodată de ce, posesorii de astfel de firme, bagă o sumedenie de bani, bani foarte mulți în echipamente și nu trimit un om la școlarizare, acolo unde costă infim, pentru că butoanele alea trebuie să le învețe cineva. Aici ar fi singura problemă, dar în timp se vor așeza și astea", a declarat Nicu Alifantis, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi aici întregul interviu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel