Urmărește emisiunea live


Româncă din Italia, găsită moartă pe un câmp

Cadavrul unei românce de doar 20 de ani a fost găsit în cursul zilei de luni în Busto Arsizio, o localitate din apropierea orașului Milano, din Italia. Trupul se afla într-o stare avansată de degradare. 

Femeia a fost găsită întâmplător de un bărbat care tăia iarba pe terenul său. Câteva minute mai târziu, poliția sosea la fața locului, pentru a începe investigațiile.

Potivit ilsussidiario.net, este dificil de înțeles cum a murit tânăra româncă, deoarece trupul ei era într-o stare avansată de degradare, iar medicii legiști nu au putut să tragă nicio concluzie după primele cercetări.

Familia nu a anunţat dispariţia fetei 

Lângă cadavrul femeii a fost descoperit o carte de identitate, ce aparținea unei românce în vârstă de 20 de ani. Conform sursei citate, acesta nu ar fi avut relații strânse cu familia, motiv pentru care dispariția nu a fost raportată autorităților. 

Autopsia, programată programată pentru 29 august, ar putea scoate la iveală mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs decesul. Între timp, polițiștii continuă cercetările.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel