Rogozin, mesaj pentru oficialitățile din România și Moldova: Vă așteptăm cu nerăbdare la Moscova

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a continuat mesajele belicoase la adresa României și a Republicii Moldova, după ce anterior scrisese pe contul său de Twitter că autoritățile de la București nu i-au permis accesul în spațiul aerian al României, la cererea Statelor Unite.

Într-un mesaj postat sâmbătă seara pe contul său oficial de Twitter, Dmitri Rogozin a transmis că ruşii aşteaptă "acum cu nerăbdare, la Moscova, delegaţii guvernamentale ale României şi Republicii Moldova".

Vezi și: Rogozin, un nou avertisment pentru România. "În curând vă vom explica cine sunteți și ce credem despre voi". Băsescu nu-l ia în seamă

În același mesaj, vicepremierul Rusiei a postat un link către postul de televiziune Rossia 24, cu un reportaj privind dificultăţile întâmpinate de delegaţia rusă în drumul spre Moscova, scrie Mediafax.

Dmitri Rogozin a anunţat, sâmbătă, că a revenit la Moscova, din Republica Moldova, în pofida faptului că avionul său a fost obligat de către avioane ucrainene de interceptare să se întoarcă din drum, la Chişinău, conform agenţiei ruse Itar-Tass.

Citește și: Rogozin amenință România. MAE, apel către Moscova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel