Rogozin, un nou avertisment pentru România. "În curând vă vom explica cine sunteți și ce credem despre voi". Băsescu nu-l ia în seamă

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a lansat un nou avertisment pentru România, după ce a transmis că data viitoare ne va vizita spațiul aerian cu un bombardier rus. Traian Băsescu nu-i dă atenție. Președintele a declarat că probabil Rogozin era nervos și nu-l frământă pe el acum. 

Vicepremierul Rusiei avertizează România pe Twitter. Este ultimul dintr-un șir de atacuri lansate, sâmbătă, la adresa țării noastre. "Da, domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi", a transmis Dmitri Rogozin.

VEZI și: Rogozin amenință România. MAE, apel către Moscova

El a fost blocat în Transnistria. Vicepremierul Rusiei a scris, pe contul său de Twitter: "La solicitarea SUA, România și-a închis spațiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu mă lasă din nou să trec. Data viitoare voi zbura la bordul (aeronavei) TU-160", referindu-se la o clasă de bombardiere rusești.

Ulterior, Rogozin a publicat o poză în care, pe fundal, se vede aeroportul Domodedovo, din Moscova. 

VEZI și: O publicație din Chișinău dezvăluie cum a ajuns Rogozin în Rusia

MAE a reacționat și a transmis că declarația lui Rogozin este foarte gravă, făcând un apel către Rusia pentru a-și prezenta poziția oficială. Președintele Traian Băsescu a declarat că "Cei care au luat decizia cred că ştiu ce fac şi cum interpretează restricţiile puse unor persoane. Rogozin este una dintre persoane. Să-i fie de bine", precizând că "nu Rogozin mă frământă pe mine acum". 

Președintele a mai spus: "Cred că era nervos şi a vorbit gura fără el. La Rogozin nu-i nimic de mirare din punctul ăsta de vedere". 

VEZI și: "Nu Rogozin mă frământă pe mine acum". Reacția lui Băsescu la amenințarea liderului rus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel