"Nu Rogozin mă frământă pe mine acum". Reacția lui Băsescu la amenințarea liderului rus

Președintele Traian Băsescu a reacționat la mesajul vicepremierului rus Dmitri Rogozin, care a amenințat România din cauza restricțiilor aeriene, Rogozin fiind pe lista "interzișilor" în UE și SUA. 

"Cei care au luat decizia cred că ştiu ce fac şi cum interpretează restricţiile puse unor persoane. Rogozin este una dintre persoane. Să-i fie de bine", a spus Traian Băsescu. 

Dmitri Rogozin a fost blocat în Transnistria. Vicepremierul Rusiei a scris, pe contul său de Twitter, că "La solicitarea SUA, România și-a închis spațiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu mă lasă din nou să trec. Data viitoare voi zbura la bordul (aeronavei) TU-160", a scris Rogozin, referindu-se la o clasă de bombardiere rusești. 

Sâmbătă după-amiază, Rogozin a publicat o poză în care, pe fundal, se vede aeroportul Domodedovo, din Moscova. Potrivit unei publicații din Chișinău, el ar fi plecat cu o cursă de linie. 

Întrebat cum a reuşit aeronava lui Dmitri Rogozin să traverseze România, preşedintele a răspuns: "Nu ştiu cum au interpretat autorităţile române, dar nu Rogozin mă frământă pe mine acum". 

VEZI și: O publicație din Chișinău dezvăluie cum a ajuns Rogozin în Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel