Rocsana Marcu, înlocuită la Star Matinal. Prima reacție

Rocsana Marcu a fost înlocuită la Star Matinal. Vedeta de televiziune a părăsit emisiunea matinală pentru a se alătura unui nou format de televiziune. Natalia Mateuț este cea care o va înlocui pe blondină.

"Sunt momente în viață când trebuie să luăm niște decizii radicale pentru a trece la un alt nivel chiar dacă este vorba despre despărțirea de un proiect pe care l-ai crescut și l-ai adus pe primele locuri în ceea ce privește audiențele. Nu fac acest pas din orgoliu, din neputință sau mândrie, ci pur și simplu pentru că acest lucru nu se mai potrivește cu viața mea.

Am demonstrat în 20 de ani de televiziune că am fost constantă și dedicată la maximum în orice proiect am fost implicată și promit că la fel va fi și legat de noul format tv din care voi face parte. Copilașul 'Star Matinal' care abia a împlinit 3 anișori o să fie lăsat cu siguranță pe mâini bune, pentru că am încredere într-o echipă extraordinară ce se află în spatele camerelor de filmat. Vă doresc sărbători fericite și dimineți la fel de vesele ca și până acum! Noi ne vom revedea în fiecare seară într-un nou proiect!", a scris Rocsana Marcu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel