Rochia cu flori purtată de Jill Biden în România, de 10 ori mai scumpă decât rochia Primei Doamne a României

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Au apărut informații și despre rochia purtată de Jill Biden în România. 

Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, a fost în România, într-o vizită simbol, una bazată pe apropiere și emoție. A stat alături de copiii din Ucraina și de mamele lor, împreună cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis. 

Dincolo de prilejul vizitei, ținutele celor două doamne nu aveau să treacă neobservate, cu atât mai mult cu cât pare că au un stil vestimentar apropiat. De aceeași înălțime, cu rochii de aceeași lungime, ambele cu imprimeuri florale, Jill Biden și Carmen Iohannis au părut că se înțeleg de minune. Unde mai punem că sunt ambele profesoare de engleză, desigur pentru Jill Biden în America este ca și cum ar fi profesoară de română la noi în țară. Cu toate acestea, pare că cele două doamne au găsit multe puncte comune în întâlnirea avută în București. 

Designerul român Cătălin Botezatu a apreciat cele două prezențe, precizând, la Antena 3: ”Sunt de acord cu aceste imprimeuri florale pentru că se poată nu neapărat margaretele, cât se poartă imprimeurile florale. Sunt amândouă foarte primăvăratece. Îmi place că au asortat bine pantofii. Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, are pantofi care complementează foarte bine ținuta. Arată foarte bine!”. Designerul a apreciat prezența lui Jill Biden, soția președintelui american, care, la vârsta de 71 de ani, ”arată foarte bine, are o ținută perfectă, o imagine și o atitudine de Primă Doamnă a Americii, iar gesturile pe care le face sunt ok”. 

Despre rochia lui Carmen Iohannis s-a aflat că este creată de un designer român, din mătase 100% naturală. A costat 2450 de lei și este un model apreciat de Prima Doamnă a României. 

Citește mai mult aici: Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. A purtat una asemănătoare la alegerile din 2020

a1.ro scrie despre rochia lui Jill Biden că ar fi fost de 10 ori mai scumpă. Desigur, cam acesta ar fi și raportul economic dintre România și SUA, acolo unde Prima Doamnă chiar are un rol mai mult decât simbolic. 

Revenind la rochia lui Jill Biden, conform sursei citate, are un conținut de 91% bumbac și 9% vâscoză și este realizată în Italia. Prețul ei a fost de 23,824.49 de lei, adică undeva la 5.000 de dolari americani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel