Robert Negoiță, către Nicușor Dan: Să convoace urgent o ședință cu toate primăriile de sector. Fenomenul câinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, îi cere lui Nicușor Dan să convoace urgent o ședință cu toate primăriile de sector pentru a „stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a câinilor fără stăpân“.

Ieri, o femeie a fost ucisă de câinii fără stăpân în zona Lacului Morii din Sectorul 6 al Capitalei. Aceasta se afla la doar 270 de metri de cea mai apropiată locuință în momentul în care a fost încolțită de câini, după ce, cu un an în urmă, avusese o experiență similară, în aceeași zonă, din care scăpase cu viață. În acest context, Robert negoiță, primarul Sectorului 3, îi solicită lui Nicușor Dan să convoace de urgență o ședință cu toate primăriile de sector, pentru a se stabili măsuri clare priitoare la soluționare problemei câinilor fără stăpân:

„Da, știu că este weekend prelungit pentru cei mai mulți, dar în administrația locală chiar nu putem pune pauză. Și, din păcate, iată că apar și situații, deosebit de grave, ce impun mobilizare și intervenții eficiente de îndată.

I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace URGENT o ședință cu toate primăriile de sector pentru a discuta și stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a câinilor fără stăpân.

Fac și aici un apel către domnul Primar General în acest sens și îmi exprim, în numele comunității Sectorului 3, toată deschiderea și disponibilitatea de a ajuta activ la soluționarea acestor probleme“, a scris Robert Negoiță.

CITEȘTE ȘI     -    Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, primele declaraţii după ce o femeie a fost sfâşiată de câini în Bucureşti

„Fenomenul câinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control“

„Am sprijinit și vom sprijini și în continuare acțiunile derulate de Primăria Generală, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București), pe raza Sectorului 3.

Dar, dată fiind situația în care s-a ajuns și faptul că fenomenul câinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acțiune și intervenție rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate și trebuie să îl pună în mișcare.

Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă! Și sper ca, azi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuție constructivă“, a conchis primarul Robert Negoiță.

CITEȘTE ȘI     -      Ana Măiţă, detalii tulburătoare despre Ana Oroş: Am cunoscut-o anul trecut, când a fost muşcată prima dată. Se vedeau semnele... / Atac dur la ASPA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel