Robert De Niro, acuzat de o fostă angajată de discriminare de gen. Femeia îi cere 12 milioane de dolari

Robert de Niro și Al Pacino în producția lui Martin Scorsese
Robert de Niro și Al Pacino în producția lui Martin Scorsese

Renumitul actor Robert De Niro este acuzat de o fostă angajată de discriminare de gen şi de faptul că a creat un mediu de lucru abuziv pentru femei. Graham Chase Robinson cere daune de 12 milioane de dolari, conform cotidianului Breitbart.

Robert De Niro ar fi folosit un limbaj sexist și cuvinte defăimătoare la adresa angajatelor sale. Robert De Niro ar fi spus și despre Graham că este „soţia lui de la birou”.

Graham Chase Robinson, care a intentat procesul împotriva lui De Niro la o Curte federală din New York, a lucrat pentru De Niro's Canal Productions în calitate de vicepreședinte al producției și finanțelor. De Niro a acționat-o primul în judecată în  luna august cerând daune de 6 milioane de dolari. Acesta a susținut că a folosit greșit cardurile de credit corporative și s-a angajat în acțiunile Netflix în timp ce se afla la locul de muncă.

Graham Robinson l-a dat la rândul ei pe De Niro în judecată cerând despăgubiri de cel puțin 12 milioane de dolari. În plângere, ea susține că De Niro a avut un comportament abuziv. Femeia susţine că poate dovedi abuzurile verbale cu înregistrări ale unor convorbiri telefonice. Tom Harvey, avocatul lui Robert De Niro spune că acuzațiile sunt mai mult decât absurde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel