Rita Mureșan, declarație sinceră: Fiica mea mi-a zis că sunt penibilă

Rita Mureșan face mărturisiri surprinzătoare.

Creatoarea de modă Rita Mureșan face mărturisiri surprinzătoare, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars. Aceasta vorbește despre familia ei, despre stilul de viață pe care l-a adoptat, dar și despre cât de greu i-a fost în momentul în care fiica ei cea mare a plecat să studieze peste hotare, în America.

'Mama, termină, ești penibilă!'

"Ea face chimie genetică, probabil există și în România, dar acolo au alte posibilități. Fiecare cioară își laudă puiul, nu știu dacă este geniu sau nu. E foarte bună în ceea ce face. Acum nu știu cum voi face când va pleca și Gloria. Eu am trăit cu aceste două fete în casă zi de zi. Rămâne un mare gol. Foarte multe luni după ce a plecat Rebeca, atunci când mă duceam la cumpărături, puneam în coș ce știam că-i place ei. Acum m-am obișnuit. Mi-a și zis la un moment dat 'mama, termină, ești penibilă!'. Dar acum probabil mă voi obișnui să trăiesc doar cu Bela, cățelușa", povestește Rita Mureșan în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

[citeste si]

Cum crede Rita Mureșan că va fi viața ei când fiicele sale vor fi departe, dar și cum menține relația strânsă cu fostul soț, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel