REZULTATE UMF TARGU-MURES 2018. Notele la ADMITERE MEDICINA

REZULTATE UMF TARGU-MURES 2018. Notele la ADMITERE MEDICINA. Peste 1.000 de candidați au dat admiterea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

REZULTATE UMF TARGU-MURES 2018. Notele la ADMITERE MEDICINA. După aflarea notelor, în 48 de ore, se pot depune contestații. 

REZULTATE UMF TARGU-MURES 2018. Notele la ADMITERE MEDICINA. Au fost încărcate 1.554 de dosare prin intermediul portalului de înscriere online. Cele mai căutate programe mari de studii sunt Medicină, limba română, unde s-au înscris 473 de candidați, Medicină Dentară, limba română, unde s-au înscris 136 de candidați, precum și Medicină Militară, unde s-au încărcat 125 de dosare. Programele micii de studii Asistență Medicală Generală și Tehnică Dentară se află, de asemenea, în preferințele elevilor.

REZULTATE UMF TARGU-MURES 2018. Notele la ADMITERE MEDICINA. Și în acest an, ca și în anii anteriori, programul de Medicină – limba română înregistrează cea mai mare concurență pe locurile bugetate dintre toate cele șase universități de medicină și farmacie tradiționale din țară, în ciuda faptului că un număr mare de candidați au optat pentru cele 100 de locuri separate de la Medicină Militară.

Examenul de admitere la UMF Tîrgu Mureș a avut loc miercuri, 25 iulie 2018.

UMF Târgu Mureș este o universitate multiculturală, cu o tradiție de peste 70 de ani în învățământul medical și farmaceutic. Aici ai acces la cel mai performant centru de simulare din țară și de asemenea cea mai performantă clinică de medicină dentară. Clinicile Universitare din Tîrgu Mureș sunt recunoscute ca fiind printre cele mai renumite din România. Învățământul de calitate oferit de universitate, te pregătește atât pentru viitoarea profesie cât și pentru dificultățile care vor urma.

Bibliotecă actualizată și revistele internaționale puse la dispoziție de către universitate, facilitează accesul studenților la cercetarea științifică. Mobilitățile Studențești prin programele Erasmus, Leonardo da Vinci, CEEPUS, RECIF, Deutscher Akademischer Austausch Dienst (DAAD), FULBRIGHT si burse ale Guvernului Francez dar și prin Bursele Ligii Studenților reprezintă o altă oportunitate oferită de universitatea noastră. Poți participa la evenimente științifice studențești de calitate precum Congresul Internațional Marisiensis sau Sesiunea de Comunicări Științifice TDK. Aici ai la dispoziție un campus studențesc în continuă expansiune și modernizare.

Liga studenților organizează evenimente sociale și festivaluri studențești unice în România precum Festivalul Studențesc MEDIFUN sau Zilele Studențești. Nu în ultimul rând, ai parte de reprezentare studențească de înaltă calitate în forurile decizionale ale universității, unde problemele tuturor studenților își găsesc rezolvarea.

Mai multe detalii despre rezultatele la admiterea de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș le puteți afla accesând umftgm.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel