Rezultate Liga Campionilor. Barcelona şi Atletico merg în Europa League, echipa lui Ianis Hagi rămâne fără puncte

Facebook UEFA
Facebook UEFA

FC Barcelona şi Atletico Madrid au ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor după meciurile de miercuri seara, din penultima etapă a grupelor. 

FC Barcelona a pierdut şi meciul retur cu Bayern Munchen, scor 0-3, şi a ratat astfel orice şansă la calificarea în optimile Ligii Campionilor. Calificarea era oricum compromisă matematic după ce Inter Milano a spulberat-o pe Viktoria Plzen cu 4-0. În urma rezultatelor directe cu italienii, Barcelona oricum nu mai avea şanse la locul doi. 

”Trebuie să acceptăm realitatea. Astăzi nu am contat, nu am fost la nivelul adversarului. Cei de la Bayern au fost foarte buni, mult mai buni decât noi. E clar că eliminarea stabilită dinaintea meciului ne-a afectat din punct de vedere psihic.

Am avut o grupă foarte complicată și tot ce ni s-a întâmplat în Champions League a fost nemilos. Însă astăzi nu am contat, în alte zile, da, dar astăzi, nu.

Trebuie să rămânem uniți, sezonul nu se încheie în octombrie. E un pas înapoi, dar mai avem trofee pentru care să luptăm. Înțeleg că din afară se poate vorbi despre un eșec, dar în interior facem altfel de analize”, a spus Xavi, citat de Marca.

Inter Milano şi FC Porto, victorii la scor 

Inter a dispus cu 4-0 de Viktoria Plzen, la Milano, succes care o califică în optimile de finală ale competiţie şi a scos-o din cursă pe FC Barcelona încă înaintea meciului cu Bayern Munchen.

Henrih Mhitarian (42), Edin Dzeko (45+1, 66) şi Romelu Lukaku (87) au marcat pentru nerazzurri.

Porto a întrecut-o pe FC Bruges, deja calificată, cu 4-0, în deplasare, prin golurile reuşite de Mehdi Taremi (33, 70), Evanilson (57), Stephen Eustaquio (60), scrie Agerpres.

Atletico Madrid, fostă finalistă, merge în Europa League 

Un meci dramatic a avut loc pe Wanda Metropolitano din Madrid. Atletico şi Bayer Leverkusen au remizat, scor 2-2, după ce madrilenii au ratat un penalty în prelungirile partidei, în minutul 90+9. Astfel, Atletico pierde orice şansă de a mai ocupa locul al doilea în grupă şi merge în Europa League. 

Echipa lui Ianis Hagi, Rangers, a suferit o nouă umilinţă în faţa lui Napoli, care s-a impus cu 3-0. Cu acelaşi scor a pierdut şi Ajax Amsterdam în faţa lui Liverpool. 

Olympique Marseille a pierdut, scor 2-1, contra lui Eintracht Frankfurt, în timp ce Tottenham a remizat, scor 1-1, cu Sporting Lisabona, într-un meci în care VAR a anulat golul lui Harry Kane din finalul meciului. 

Mbappe conduce clasamentul golgheterilor din Liga Campionilor 

Atacantul francez Kylian Mbappe, autor a două goluri în meciul câştigat de Paris Saint-Germain cu 7-2 în faţa formaţiei Maccabi Haifa, marţi seara, pe Parc des Princes, este noul lider al clasamentului golgheterilor în Liga Campionilor la fotbal, cu şase reuşite, transmite AFP.

Norvegianul Erling Haaland nu a înscris pentru Manchester City la Dortmund (0-0), în timp ce alţi rivali ca Lewandowski şi Salah vor juca miercuri.

Lionel Messi, care a marcat şi el două goluri pentru PSG, are patru reuşite în acest sezon de Champions League şi a atins 129 de goluri în istoria competiţiei, fiind tot mai aproape de recordul absolut deţinut de Cristiano Ronaldo (140), mai arată Agerpres.

CITEŞTE ŞI Dică anunță schimbări la FCSB înaintea partidei cu Anderlecht de la Bruxelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel