EXCLUSIV  REZULTAT ALEGERI 6 DECEMBRIE 2020. Băsescu: Dacă va fi așa, DEZASTRU POLITIC!

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Traian Băsescu a făcut o analiză înainte de 6 decembrie, ziua în care românii sunt așteptați la urne. Acesta a vorbit despre prezența la vot, lansând totodată un semnal de alarmă.

„A fost o campanie cu multe restricții. Chiar ziua votului impune o serie întreagă de restricții. Însă, pe de altă parte, nu pot fi împotriva desfășurării alegerilor, știind bine Constituația României și faptul că Parlamentul devine mai mult decorativ dacă nu se desfășoară alegeri la termen. Ceea ce e extrem de greu de acceptat într-o situație de criză. Ai nevoie de un Parlament legitim. Sigur, și aici se pune problema cât de legitim este un Parlament în urma unor alegeri cu o participare foarte scăzută. Să sperăm că va fi o participare care să se apropie de 40 la sută și care să legitimeze viitorul Parlament”, a spus Traian Băsescu, miercuri, în cadrul unui interviu acordat DC News TV. 

Ulterior, a adăugat: „Dacă va fi o participare de 30 la sută sau - Doamne ferește - sub 30 la sută, avem o mare problemă din punct de vedere al legitimității viitorului Parlament și, implicit, al legitimității Guvernului!

„Să sperăm că se va merge undeva în jurul procentului de 40 la sută ca să intrăm într-o zonă cât de cât acceptabilă”, a subliniat Traian Băsescu.

„Dar”, a continuat acesta, „dacă va fi sub 30 la sută, va fi un dezastru politic!”

EXCLUSIV Băsescu și Chirieac, emisiune în PREMIERĂ la DC News!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel