RETROMOBIL FEST 2018. Ce puteți vedea la festival

Titi Aur
Titi Aur

Academia Titi Aur va găzdui între 13 și 15 iulie cea de a 3-a editie Retromobil Fest ajuns acum cel mai mare eveniment dinamic dedicat pasiunii pentru vehicule clasice din România.

Organizat de Retromobil Club România, Retromobil fest vă așteaptă anul acesta cu o serie de premiere, dar și cu un număr record de participanți în concursurile de Retro Grand Prix, respectiv 133 de înscriși.

Spectacolul automobilistic va începe încă de vineri, 13 iulie când între orele 18-22 va avea loc o cursă de anduranță cu automobile Porsche, o replică în miniatură a celebrei curse de anduranță de 24 de ore de la Le Mans.

Denumită „RoMans" această cursă de mini anduranță de 4 ore - inlcusă în programul de evenimente al Porsche Inter Auto dedicate aniversării a „70 de ani de automobile sport Porsche" – se va desfășura între orele 18.00 și 22.00 după tipicul LeMans Classic, cu startul în genul anilor 60 când piloți trebuie mai întâi să alerge spre mașină de pe partea opusă a pistei. Ceea ce va adăuga o savoare în plus acestei curse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel