Retragere demisii miniștri. Bogdan Chirieac: Nu se mai termină ridicolul

20 din cei 27 de membri ai Guvernului au depus, joi, cereri de retragere a demisiei. Anunțul a fost făcut de Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a afirmat că aceste cereri sunt lipsite de obiect.

Alina Petrescu a spus că articolul 6 al Legii 90 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului precizează că demisiile sunt irevocabile din momentul în care se ia act de ele.

"În toate cele 20 de documente-tip, cu text identic, este trecut şi numărul de înregistrare a demisiei de la cabinetul primului-ministru. Când cabinetul şi Secretariatul General al Guvernului dau un număr de înregistrare a acestor documente, întreb retoric, s-a luat act de aceste demisii?", a declarat Petrescu.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect.

"Parcă nu se mai termină ridicolul în care se pune PSD în acest moment. Ar trebui să se încheie. După ce și-au dat jos propriul guvern, în mod normal, era cazul ca ridicolul să ia sfârșit. Acum este această nebunie cu miniștrii care își retrag demisiile după ce a fost dat jos guvernul pentru că era 'incompetent, vai mama lui, sub guvernul tehnocraților'. La vremea aceasta, cei care au fost incompetenți își retrag demisiile. Ridicolul are și el o limită. Nu știu cine îi împinge în această zonă", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3. 

"PSD trebuie să întoarcă pagina după acest moment. Faptul că ți-ai dat jos propriul guvern nu este de laudă. În chestiunea cu miniștrii care își retrag demisiile nu face altceva decât să accentueze, să dea o tușă grotescă acestei acțiuni a PSD", a mai zis analistul politic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel