Rețetă SĂNĂTOASĂ de pâine! Nu vei mai mânca altă pâine de acum înainte

pâine
pâine

Pâinea este esențială și nu lipsește de pe masa românilor. Dar care este cea mai sănătoasă pâine? Aflați în rândurile de mai jos.

Cea mai sănătoasă pâine este cea pe care o preparați acasă. Nu este deloc greu, iar gustul vă va încânta! Pâinea cu maia este delicioasă și, înainte de toate, sănătoasă!

Ce trebuie să faceți este foarte simplu! Urmați instrucțiunile de mai jos, dar nu uitați un lucru: neapărat să fie cald în spațiul de lucru.

Rețetă - mod de preparare pâine maia

Amercați un plic de extract din maia lichidă bio din secară, 500 grame făină de grâu, 500 grame făină de secară, două plicuri de drojdie (18g), două lingurițe de sare, 750ml apă călduță, o linguriță de zahăr.

Frământați foarte bine și lăsați compoziția la dospit două ore într-un loc cald. Frământați încă o data și puneți-o într-o formă de copt unsă cu ulei.

Așezați-o în cuptorul rece, alături de un vas cu apă, și coaceți-o la o temperatură de 200°C timp de o oră. Dacă vreți, puteți rafina gustul pâinii adăugând în prealabil în aluat 100 grame ceapă călită, 100 grame semințe de in, 100 grame diferite nuci sau o lingură de condimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel