Rețetă: ciorbă foarte gustoasă, acrișoară de la murături și plăcut aromată de la tarhon

Rodica Mitu / 06 feb 2020 / 23:24 Salveaza PDF Comentarii
Mâncare
Mâncare

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a propus o rețetă de ciorbă din afumături de porc și murături.

Ingrediente ciorbă de afumătură și murături 


1 kg afumătură de porc 

2 - 3 cepe

2 - 3 linguri de ulei

1 varză murată 

5 - 6 gogoșari în oțet

5 - 6 castraveciori murați

2 gălbenușuri

400 gr smântână  

sare 

piper

tarhon

Mod de preparare

 

Se toacă ceapa mărunt, se porționează carnea de porc și se pun în ulei, direct în vasul în care va fi preparată ciorba. Se adaugă varza murată, tocată, și se completează cu apă fierbinte.

Se fierbe ciorba până când carnea și varza sunt pătrunse. Cu 15 minute înainte de a stinge focul, se adaugă gogoșarii tocați, castraveciorii tocați și puțin tarhon.

Tot înainte de a stinge focul, cu cinci minute, se drege ciorba cu gălbenușurile amestecate cu smântâna și se mai asezonează gustul și cu puțin piper, potrivit a1.ro.

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25