EXCLUSIV  Relaxare măsuri, 15 mai. Psihologul Radu Leca, CINCI puncte de respectat. ”Oamenii vor avea impresia că pericolul a trecut”

Radu Leca, psiholog, susține că românii trebuie să aibă grijă după data de 15 mai și să nu creadă că ”pericolul a trecut”.

Psihologul Radu Leca a explicat în exclusivitate pentru DC News cum ar trebui să vadă românii măsurile de relaxare după 15 mai, dar și cum ar trebui să procedeze. 

”Profesorul Mircea Miclea spune așa: ”Asistăm la instaurarea unei noi religii, cea a Siguranței”. De căutat si de citit "Furedy - Cultura fricii". După data de 15 mai oamenii vor avea impresia că pericolul a trecut, că sunt în siguranță și că nu mai există frici. Psihologic ei vor încerca să pună în aplicare scenarii pline de strategie care să le permită accesul rapid la mare, la munte și în țară. Credința celor din jurul nostru, în conformitate cu care pericolul a trecut și ei au libertatea de a face orice, este una greșita”, a declarat psihologul Radu Leca în exclusivitate pentru DC News.

5 puncte individuale de respectat după 15 mai


1. Obligativitatea respectării distanțării sociale

2. Cei ce au rămas fără job au la dispoziție maximum trei săptămâni să își găsească un job nou. De ce tocmai trei săptămâni? Ca să nu intre în panică și să nu creadă că sunt lipsiți de noroc

3. Cei care vor să divorțeze, să mai aștepte cel puțin 30 de zile. Poate Soarele o să iasă și pe strada lor

4. Refacerea legăturilor cu prietenii și familia

5. Respectarea ciclului de somn. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel