Băgate la impozitare, 4.000 de vrăjitoare jură răzbunare. Brăţara s-a apucat de poţiunea magică pe bază de câine

Vrăjitoare
Vrăjitoare

Regulile impozitării ce au intrat în vigoare la începutul anului au adus şi impozitarea unor noi activităţi nerecunoscute până acum ca şi profesii - paznici de parcări, instructori de şoferie, servitori, îmbălsămătorii de cadavre şi chiar vrăjitoria şi alte ocupaţii „înrudite“. Cele aproximativ 4000 de vrăjitoare ale ţării jură răzbunare.

Obligativitatea impozitării ocupaţiilor magice a fost pusă în discuţie cu multe luni în urmă, furnizând presei româneşti material pentru comentarii batjocoritoare. Este vorba însă de sume considerabile. Un venitul anual de 15.000 euro pe an pentru o vrăjitoare nu este o raritate, venitul anual mediu în România fiind de 3600 euro, după cum remarcă şi ORF, postul public de radio şi televiziune din Austria, în ediţia electronică.

Vrăjitoarele şi-au atras singure blestemul impozitării: în 2006, o vrăjitoare inventivă numită Gabriela Ciucur şi-a disputat aprig cu autorităţile române recunoaşterea oficială a meseriei de vrăjitoare, pentru a putea amortiza impozitele şi pentru a putea primi ajutor social. Acest caz a dat fiscului pentru prima dată ideea de a-şi face parte din branşa magiei.

Maria Câmpina, autoproclamată împărăteasa magiei albe a ţării, a prezis încă de atunci răul şi a refuzat de pe-atunci impozitarea meseriei. Cu ocazia marilor sărbători religioase creştine se îndeplinesc ritualuri secrete pentru a împiedica mari catastrofe naturale, declara ea cu acea ocazie. Cu aceasta, vrajitoarele şi-au îndeplinit datoria faţă de stat mai mult decât s-ar cuveni.

Astrologii şi-au declarat „profesia“ drept o „pasiune“

În timp ce vrăjitoarele au căzut deja victima impozitării, colegii cu ocupaţii „înrudite“ încearcă să salveze ce se mai poate. Astrologii ţării şi-au declarat ocupaţia, spre deosebire de cea a vrajitoriei - drept "pasiune". Nici un guvern din lume nu ar putea impozita o pasiune, declară ei. Singurii care privesc relaxaţi această dispută sunt vampirii autodeclaraţi: suptul sângelui nu este relevant pentru bugetul statului.

Primul blestem împotriva Guvernului, folosind o poţiune de câine

Primul blestem nu s-a lăsat mult aşteptat: chiar în ziua de anul nou, o vrăjitoare pe nume Brăţara a apărut la canalul tv Realitatea şi a jurat guvernului răzbunare. Aceasta va fi îndeplinită cu ajutorul unei poţiuni magice. Reţeta exactă nu va fi dezvăluita, îi vor fi însă necesare bucăţi de câine, diverse sortimente de piper, drojdie şi pământ, a declarat Brăţara.

Amestectul va fi depozitat într-un loc ascuns şi îşi va activa puterile. Guvernul român nu trebuie însă să fie peste măsură de speriat, căci dacă se va ajunge până acolo, se va afla în compania altor guverne deja vrăjite: blestemul va semăna dezbinare în rândurile coaliţiei aflate la conducere.

Citeşte şi:

Ghicitoarele şi vrăjitoarele pot să lucreze cu carte de muncă de la 1 ianuarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel