Regina Elisabeta a II-a ar folosi un scaun cu rotile. Şi-ar fi anulat întâlnirile pentru că "nu vrea să fie văzută cum se chinuie"

Sursă: Captură video - Royal Insider
Sursă: Captură video - Royal Insider

Regina Elisabeta a II-a ar folosi un scaun cu rotile şi şi-a anulat toate întâlnirile din această perioadă pentru a nu fi văzută "cum se chinuie". 

Anunţul a fost făcut de actorul Christopher Biggins, spune Daily Mail. 

"Este foarte trist ce se întâmplă. Sper că va putea participa la sărbătoarea jubileului. Am auzit că motivul pentru care nu participă la evenimente este pentru că ar fi în scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută aşa, pentru că este foarte mândră şi nu vrea să fie văzută cum se chinuie", a spus actorul. 

Conform unor surse, palatul Buckingham are deja pus la punct un plan militar pentru a o duce pe regină la slujba memorială a Prinţului Philip, care va avea loc săptămâna viitoare. Suverana ar urma să fie dusă cu elicopterul de la Windsor la Buckingham, apoi cu maşina până la biserică. 

Conform unei alte surse, regina nu vrea să recreeze imaginea surorii sale, Margaret, în scaun cu rotile, fotografie făcută cu câteva luni înainte de moartea sa. 

Regina Elisabeta, în baston. ”Ei bine, după cum vezi, nu mă pot mișca”

 

Regina Elisabeta a Marii Britanii a spus în glumă unor secretari regali că nu se poate mișca prea bine, după ce și-a desfășurat primul angajament în persoană de când fiul ei, Prințul Charles, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie Reuters. 

La jumătatea lunii februarie, regina a fost fotografiată ținând audiențe virtuale cu noii ambasadori din Estonia și Spania prin videoconferință, iar apoi palatul a spus că i-a primit atât pe secretarii serviciilor de apărare care ieșeau, cât și pe cei veniți la Castelul Windsor.

”Sunt aici”, a spus regina, sprijinindu-se într-un baston, pe un ton jovial. 

Întrebată cum este, regina a răspuns: ”Ei bine, după cum vezi, nu mă pot mișca”. Ea a făcut un semn către picioarele ei înainte de a se apleca ușor înainte și a saluta secretarii cu o strângere de mână.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze.

O sursă din palat a spus că regina se simțea ușor înțepenită și nu s-a rănit ori s-a simțit rău.

Sănătatea reginei, cel mai bătrân și cel mai longeviv monarh din lume, a fost în centrul atenției de când aceasta a petrecut o noapte în spital în octombrie anul trecut pentru o boală nespecificată, iar apoi a fost sfătuită de medicii ei să se odihnească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel