Regele Charles angajează o nouă menajeră. Salariul i-a șocat pe fanii Familiei Regale

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Regele Charles angajează o nouă menajeră. Află în articol ce salariu oferă.

Regele Charles al III-lea angajează o nouă menajeră de la care care se așteaptă să ofere „cele mai înalte standarde”. Deși funcția pare interesantă, salariul nu pare a fi la fel de atractiv, șocându-i pe fanii Familiei Regale. Cei dornici să preia postul part-time la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh ar trebui să accepte salariul minim din Scoția, care este de 12 lire sterline pe oră, scrie Mirror.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Familiei Regale a Marii Britanii, este nevoie de o menajeră la Palatul Holyroodhouse care va lucra patru zile pe săptămână, adică 20 de ore pe săptămână. Se caută o persoană care poate oferi „servicii extraordinare într-un cadru incredibil”. În anunț se mai precizează că: „Acest rol va avea sediul în Holyroodhouse și poate implica călătoria la alte reședințe regale”.

Regele Charles al III-lea  petrece o săptămână în fiecare vară la palat, îndeplinind sarcini oficiale. Fișa postului spune că este o poziție care oferă oportunitatea de a „dobândi noi abilități” în domeniul ospitalității, în timp ce printre beneficii sunt menționate 25 de zile de concediu anual, o schemă de pensii și opțiuni extra de concediu pentru părinți sau pentru cei care vor să facă și voluntariat.

Totuși, în anunț nu există detalii despre sarcinile exacte ale noii menajere sau despre cât de mult contact va avea persoana angajată cu membrii Familiei Regale. Se știe însă că Regele Charles se află acum la moșia sa din Norfolk, unde se află în convalescență, după ce Palatul Buckingham a anunțat  în februarie că are „o formă de cancer”.

Ce alte calități trebuie să aibă noua menajeră a Familiei Regale

„Lucrează în echipă pentru a obține rezultate excepționale. Este încurajat să dobândească noi abilități și oferă servicii extraordinare într-un cadru incredibil. Acesta este ceea ce face o carieră în Casa Regală atât de diferită. Aceasta este o carieră în domeniul ospitalității, care vă va dezvolta abilitățile și expertiza în menaj. Alăturându-vă echipei noastre profesionale, veți întreține, curăța și îngriji o gamă largă de interioare și articole. Învățând de la colegii tăi, vei dobândi abilitățile profesionale de specialitate necesare, urmărind întotdeauna cele mai înalte standarde. Vei primi și vei avea grijă de oaspeți la evenimente. Într-un mediu în care dezvoltarea și formarea sunt obișnuite, îți vei putea crește abilitățile”, se mai arată în anunț.

Luna trecută, Regele Charles a anunțat că angajează un bucătar-șef care va activa în principal la Palatul Buckingham, dar trebuia să fie dispus să gătească și la alte reședințe regale, cum ar fi Balmoral și Palatul Holyroodhouse. Noul angajat al Familiei Regale va avea o oferta de cazare – „pentru care există o ajustare salarială” – precum și toate mesele asigurate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel