Referendum familie, ședință în Biserică. Fake news despre PSD: cine stă la masă

foto ilustrativă
foto ilustrativă

O anumită parte a presei a vorbit despre o şedinţă ţinută în biserica din Băneşti pentru a discuta despre referendumul pentru modificarea Constituţiei la care au participat doar politicieni din PSD.

În realitate, acolo erau lideri politici atât din PSD, cât și din PNL. Toți s-au pus la masă, cu spatele la altar, şi au ţinut discursuri.

Printre cei prezenţi sunt vicepremierul Graţiela Gavrilescu (ALDE), prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, Bogdan Toader (preşedinte PSD Prahova şi preşedinte al Consiliului Judeţean), senatorul PSD Emanoil Savin, dar și Horia Tiseanu (PNL), primarul municipiului Câmpina.

Întâlnirea a fost iniţiată de Coaliţia pentru Familie, organizaţia neguvernamentală care a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei în sensul redefinirii familiei. Toţi politicienii prezenţi au fost de acord că este necesară introducerea în Constituţie a unui articol care să clarifice conceptul de familie şi au adresat cetăţenilor meaje privind participarea la referendumul care va fi organizat pe 6 şi 7 octombrie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel