Referendum familie, ședință în Biserică. Fake news despre PSD: cine stă la masă

Scutaru Cristina / 26 sep 2018 / 10:17 Salveaza PDF Comentarii
foto ilustrativă
Descriere foto: foto ilustrativă

O anumită parte a presei a vorbit despre o şedinţă ţinută în biserica din Băneşti pentru a discuta despre referendumul pentru modificarea Constituţiei la care au participat doar politicieni din PSD.

În realitate, acolo erau lideri politici atât din PSD, cât și din PNL. Toți s-au pus la masă, cu spatele la altar, şi au ţinut discursuri.

Printre cei prezenţi sunt vicepremierul Graţiela Gavrilescu (ALDE), prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu, Bogdan Toader (preşedinte PSD Prahova şi preşedinte al Consiliului Judeţean), senatorul PSD Emanoil Savin, dar și Horia Tiseanu (PNL), primarul municipiului Câmpina.

Întâlnirea a fost iniţiată de Coaliţia pentru Familie, organizaţia neguvernamentală care a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei în sensul redefinirii familiei. Toţi politicienii prezenţi au fost de acord că este necesară introducerea în Constituţie a unui articol care să clarifice conceptul de familie şi au adresat cetăţenilor meaje privind participarea la referendumul care va fi organizat pe 6 şi 7 octombrie 2018.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25