Rectificare bugetară 2019. Tăriceanu: Posibil ca ALDE să NU voteze

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri, că mai mulți colegi sunt nemulțumiți de raporturile din coaliția de guvernare, precizând că, în cazul în care Viorica Dăncilă nu va avea o discuție cu ALDE despre rectificarea bugetară, partidul pe care îl conduce nu o va vota.

„Sunt foarte mulți colegi nemulțumiți de raporturile din coaliție. I-am spus și doamnei Dăncilă. Cred că a luat notă că trebuie coaliția să funcționeze diferit. Urmează rectificarea bugetară. Facem parte dintr-o coaliție, aștept ca doamna premier să ne invite la o discuție despre rectificarea bugetară, pentru că altfel colegii mei mi-au spus că nu vor să voteze rectificarea bugetară”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, miercuri după-amiază.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că prima rectificare bugetară ar trebui efectuată până pe 31 iulie. El a vorbit despre un pachet de măsuri menite să eficientizeze cheltuirea banului public, care ar urma să includă şi măsuri privind pensiile speciale, dar şi limitarea unor cheltuieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel