”RECORD!” Antena 1, lovitură pentru Pro TV

Distracţie la cote înalte, aşa poate fi descrisă cea de-a şaptea gală a celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, câștigată aseară de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu cu o excelentă transformare în Azucar Moreno. 

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare provocările ruletei, emisiunea impunându-se ca lider de audiență pe toate segmentele de public şi totodată înregistrând cifre-record pentru acest sezon. 

Așadar, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00– 23:06), lider detaşat de audienţă, înregistrând cifre-record pentru acest sezon, respectiv 7.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.4%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, obţinea 6 puncte de rating și 18.9 % cota de piață.

Şi la nivelul publicului urban, producţia Antenei 1 a înregistrat un record de audienţă – 9.8 puncte de rating şi 24.1% cota de piaţă, în timp ce principalul competitor, Pro TV, înregistra doar 5.7 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 9.3 puncte de rating și 22.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu doar 5.6 puncte de rating şi 13.4% cota de piaţă.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane peste 2 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:40. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel