Reclamă internațională la Ford Fiesta, FILMATĂ în tunelurile de la Palatul Parlamentului

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni realizarea unui spot publicitar, contra cost, în unul dintre tunelurile subterane de la Palatul Parlamentului, pentru noul autoturism Ford Fiesta. 

"Casa de producţie cinematografică Icon Films, împreună cu partenerii străini, pregătesc în luna mai 2018 realizarea unui spot publicitar pentru noul autoturism Ford Fiesta, pe o pistă de curse subterană, propusă a fi în unul dintre tunelurile de acces ale Palatului Parlamentului. (...) Considerăm că realizarea acestui proiect în România va aduce un câştig de imagine atât pentru cinematografia autohtonă, cât şi pentru ţară, spotul fiind genul de proiect care poate porni curente la nivelul industriei, aşa cum s-a întâmplat într-un context similar cu capitale din sud-estul Europei. Succesul acestui proiect va fi interpretat ca o validare a calităţii industriei cinematografice româneşti, existând premisele ca această acţiune să genereze şi creşterea vizibilităţii imobilului Palatul Parlamentului ca destinaţie turistică", se arată în memorandumul aprobat de Biroul permanent. 

Totul, pe cheltuialrea organizatorului 

Potrivit documentului citat, pregătirea şi reconfigurarea traseului locaţiei se vor realiza prin grija şi pe cheltuiala organizatorului, care va achita, pe lângă costurile aferente filmării spotului, şi decontarea energiei electrice consumate. 

Icon Film menţionează că scenariul spotului prezintă un autoturism ce se află pe o pistă subterană. Potrivit casei de producţie, încă nu s-a decis data finală pentru filmare, care va fi cel mai probabil la jumătatea lunii mai, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel