Reality show-ul matrimonial de la Antena 1, sezonul opt: Caravana Mireasa porneşte prin ţară în căutarea concurenţilor

Reality show-ul matrimonial de la Antena 1, sezonul opt. Caravana Mireasa porneşte prin ţară în căutarea concurenţilor
Reality show-ul matrimonial de la Antena 1, sezonul opt. Caravana Mireasa porneşte prin ţară în căutarea concurenţilor

Cu doar câteva săptămâni înaintea marelui final al celui de-al şaptelea sezon Mireasa, caravana reality show-ului matrimonial pleacă prin ţară în căutarea noilor concurenţi. 

 

Tinerii care doresc să-şi găsească jumătatea şi să trăiască experienţa vieţii lor în casa Mireasa pot veni la casting în nu mai puţin de 11 oraşe din întreaga ţară. 

Începând din 27 mai şi până pe 7 iunie, tineri din toate colţurile ţării şi nu numai sunt aşteptaţi în Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați sau Constanța pentru a face primul pas în găsirea jumătăţii lor. 

„Sunt foarte bucuroasă să vă anunţ că echipa noastră porneşte în aventură prin toată ţara în căutarea noilor noştri concurenţi, pe care îi aşteptăm cu braţele deschise în casa Mireasa. Invităm toate mamele hotărâte să îşi vadă băieţii aşezaţi la casele lor, toţi tinerii care îşi caută aleasa, precum şi fetele gata să spună marele să se înscrie la casting!’, a declarat Simona Gherghe, gazda reality show-ului de la Antena 1. 

Până atunci, telespectatorii îşi pot susţine în continuare favoriţii, urmărind zilnic emisiunea Mireasa, difuzată la Antena 1, de la ora 14:00, de luni până vineri. 

Tinerii doritori să participe la cel mai îndrăgit show matrimonial, sezonul 8, așteptați la casting!

Craiova, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Suceava, Iași, Brașov, Galați, Constanța sunt orașele în care va ajunge Caravana Mireasa. Perioada de casting prin țară este: 27 mai 2023- 7 iunie 2023.

Carvana Mireasa ajunge la Craiova pe 27 mai. Castingul se va desfășura în incinta Hotelului Splendid, de pe Strada A.I. Cuza, nr. 4C, Craiova. Doritorii sunt așteptați la această adresă între orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa ajunge la Sibiu pe 28 mai. Întâlnirea cu tinerii doritori să participe la Mireasa va avea loc la Hotel Stefani, de pe Calea Turnisorului, nr 36, la orele 17:00-21:00.

Castingul pentru sezonul 8 Mireasa se va desfășura și în Timișoara. Tinerii care își doresc să participe la show-ul matrimonial de la Antena 1 sunt așteptați în orașul de pe Bega pe 29 mai, la hotel Boavista, de pe Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A, la orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa ajunge la Oradea pe 30 mai. Castingul se desfășoră la Hotel Elite, de pe strada I.C. Bratianu, nr.26, la orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa ajunge la Cluj Napoca pe 31 mai, la hotel River parc de pe bdul 1 Decembrie 1918 nr. 120A. Tinerii care își doresc să participe la casting sunt așteptați la orele: 17:00-21:00.

Pe 1 iunie caravana Miresa ajunge la Baia Mare, iar doritorii sunt așteptați la casting la hotel Magus, de pe strada Dura nr. 4, la orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa își va desfășura castingul pentru sezonul 8 la Suceava, pe 2 iunie, la hotel Mandachi, de pe bulevardul Sofia Vicoveanca, nr. 107, la orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa ajunge la Iași, pe 3 iunie. Castingul pentru sezonul 8 Mireasa se va desfășura la hotel Unire, de pe strada Piața Unirii Nr. 5, la orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa ajunge la Brașov pe 5 iunie, la hotel Pietrele lui Solomon de pe Tocile nr 97. Tinerii sunt așteptați la casting la orele 17:00-21:00.

Carvana Mireasa ajunge la Galați pe 6 iunie, la hotel Faleza By Vega, de pe bd Marea Unire, nr 107. Tinerii care își doresc să participe la casting sunt așteptați la orele: 17:00-21:00.

Caravana Mireasa își încheie periplul pe 7 iunie, la Constanța. Tinerii care își doresc să participe la casting sunt așteptați în orașul de la malul mării la hotel Ana, de pe strada Limanului, nr. 1, Constanţa, la orele 17:00 -21:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel