Râzi și plângi la două clipuri electorale: Schelean și Mîțu se pisicesc pentru voturi. VIDEO

schelean dc
schelean dc

Candidații ARD nu par să se teamă de ridicol atunci când își postează clipurile electorale. Probabil, disperarea cu care caută câteva voturi în plus îi face să accepte orice situație.

Valeria Schelean, candidată într-un colegiu din Caraș Severin, are un clip care plânge de mila săracilor. Execuția este bunicică... pentru un cămin cultural de la țară, unde se joacă un puști pe calculator, cu un filmuleț tras cu mobilul de trei actori amatori. Scenariul e simplu: un țăran, o mamă și un pensionar mimează suferința cauzată de sărăcie și cad în genunchi. După ce o voce din ”cer” le spune celor trei săraci ”Eliberează-te. Rupe jugul!” apare candidata, într-un taior de mare lux,  și îi îndeamnă: ”Votează, pentru tine!”. Tronc, Marițo, c-o ziseși!

E drept că nu toată povestea pare fi trasă de păr. Bogăția este corect afișată. Potrivit mai multor site-uri, de la  CanCan la Realitatea tv, Sechelean este iubita unui patron din Top 300, iar din declarația ei de avere te sperie un ceas Cartier de 10.000 euro. Câți vor crede în sinceritatea candidatului? Cu siguranță cei săraci. Cu duhul.

Mîțu a devenit Motan

Ioan Mîțu, candidat ARD pentru un loc de senator în colegiul 2 Mehedinți, a fost creativ. El a folosit animația "Motanul încălțat" pentru a-și crea un clip electoral. Astfel, Mîțu a devenit Motan, dar, spre deosebire de producția animată, motanul nostru nu pleacă într-o aventură alături de Pisi-Lăbuțe Frumoase, ci le cere oamenilor să îl voteze pentru a deveni parlamentar.

"Credeai că Mîțu poate fi înfrânt? Dacă ai nevoide de cineva care să te apere îți spun că Mîțu se întoarce ... Uite, e Mîțu! Îl votăm! ... Tu! Da, tu! Vino și votează-mă!," cam așa încearcă Ioan Mîțu să atragă voturi pentru scrutinul electoral din nouă decembrie.

Ioan Mîțu a fost Prefect al judeţului Mehedinţi (2009-2012). Acum el candidează pentru un post de senator în colegiul 2 Mehedinți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel