Războiul secret dintre Europa și SUA! Avertisment teribil: România ar putea dispărea în 200 de ani

Între Statele Unite al Americii și Europa există un război tăcut, nu militar, ci financiar.

Sociologul Aflred Bulai a declarat într-un interviu pentru DC NEWS că între SUA și Europa există un război economic.

Pe de altă partre, Bulai a declarat că România poate dispărea în următorii 200 de ani, din cauza expotului de cultură ”fantastic” al americanilor, cultură pe care țara noastră o îmbrăițșează.

”Omenirea a fost condusă în permanență de imperii, care, în diverse forme, și-au manifestat puterea. Există o dispută mare între Europa și America, astăzi, pentru putere. Ea funcționează ca un război la nivel financiar”, a spus sociologul.

”E clar că exportul de cultură al americanilor este fantastic. Este mare în România pentru că Ceaușescu a avut nebunia să fim noi deschiși către America. În Europa nu este atât de mare. Țările puternice din Europa au rezerve mari față de americani, în comparație cu noi. Cum am avut noi față de ruși”, a declarat sociologul Alfred Bulai într-un interviu pentru DC NEWS.

Schimbare profundă

”Sunt schimbări mult mai profunde, care nu sunt vizibile și care înseamnă înlocuire de model cultural. România este în situația de a dispărea, probabil, în următorii 100-200 de ani cât timp nu-și menajează identitatea proprie. Nu ca indivizi. Ca indivizi supraviețuim. Ci ca entitate”, a mai spus acesta.

Alfred Bulai a mai zis că societățile sunt cucerite cultural și apoi militar.

”Dacă iei două filme identice, unul american și unul românesc, te uiti cu plăcere la cel american și ți se pare stupid cel românesc”, a declarat sociologul.

Marele avantaj al Statelor Unite în războiul cu Europa.

”Americanii sunt stăpânii monedei și asta înseamnă enorm. Nimeni nu vrea să dărâme moneda ta pentru toți lucrează cu ea. Ei pot avea inflație sau deflație după cum vor mușchii lor”, zis Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel