RATB are un nou director general

Noul director general al Regiei Autonome de Transport București  este Vincențiu Daniel Antonescu, acesta urmând să rămână pe funcție până la organizarea unui concurs în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, a anunțat, miercuri, RATB.

"În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Regiei Autonome de Transport București, din data de 12 iunie 2014, s-a luat act de demisia domnului Daniel Florentin Doman din funcția de director general al regiei și s-a aprobat încetarea contractului de mandat nr. 11910/23 ianuarie 2014. În cadrul aceleiași ședințe, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, este desemnat în funcția de director general al RATB domnul Vincențiu Daniel Antonescu", a precizat RATB, într-un comunicat.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus, vineri, 13 iunie, reținerea fostului director general al RATB Viorel Popescu, în funcție la data faptelor, pentru abuz în serviciu, în scopul obținerii, pentru sine ori pentru altul, de foloase necuvenite, cu consecințe deosebit de grave.

Citește și: Fostul director al RATB, reținut de DNA

Curtea de Apel București a decis, luni, 16 iunie, ca Viorel Popescu să fie eliberat din arest preventiv, urmând ca el să fie cercetat de procurorii DNA în arest la domiciliu. Inițial, Tribunalul București a fost de acord pe 6 iunie cu propunerea procurorilor anticorupție de arestare preventivă a lui Viorel Popescu pe o perioadă de 30 de zile, însă Curtea de Apel București i-a admis acestuia contestația și a decis cercetarea lui în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel