Rareș Bogdan, răspuns pentru Chirieac la o întrebare CHEIE: "Mi-ați întins o cursă"

Dialog spumos între Bogdan Chirieac și Rareș Bogdan în studioul Antena 3 pe tema fondurilor europene ce vor fi alocate pentru trecerea peste criza provocată de noul coronavirus. 

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe europarlamentarul Rareș Bogdan, aflat în această perioadă la Roma, dacă va cere restructurarea Guvernului astfel încât să poată fi făcute proiecte pentru atragerea fondurilor europene alocate pentru trecerea peste criza provocată de Covid-19.

Iată o parte a dialogului dintre cei doi:

Bogdan Chirieac: În această idee, la întoarcere, veți recomanda premierului Orban o restructurare masivă a Guvernului tocmai pentru a pune și oameni competenți pentru a scrie proiectele necesare accesării acestor fonduri?

Rareș Bogdan: Domnule Chirieac... aveți calmul acesta care vă caracterizează dar cu această întrebare mi-ați întins o cursă. Nu o să cad în ea.

Bogdan Chirieac: Cum să vă întind eu o cursă?

Rareș Bogdan: Nu o să cad în ea. Vă asigur că premierul Orban împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, doresc binele românilor și în acest moment sunt oameni competenți care reprezintă structurile statului român sau structurile administrative. Sigur, oricând este loc de mai bine, de îmbunătățiri acolo unde nu funcționează lucrurile. Avem și un ministru bun pe Fondurile Europene, domnul Marcel Boloș cu mare experiență. De asemenea, avem un ministru al Finanțelor care înțelege chestiunile legate de bani europeni.

Bogdan Chirieac: La domnul Boloș suntem de acord, promite foarte mult. Dar în cazul domnului Cîțu, spuneți că înțelege foarte bine, nu ne puteți ajuta și pe noi să-l înțelegem pe dânsul, că nu ne iese întotdeauna...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel