Rareș Bogdan confirmă: PSD a CRESCUT în SONDAJE!

Rareș Bogdan  Foto: Crișan Andreescu
Rareș Bogdan Foto: Crișan Andreescu

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan scoate cifrele din culisele partidului. Care e intenția de vot pe partide, conform unui sondaj dezvăluit de prim-vicele PNL. 

Rareș Bogdan a afirmat, la Digi24, că PNL nu a scăzut sub 30% în intenție de vot pentru alegerile parlamentare. Astăzi, se zvonea acest lucru, cum că PNL ar fi scăzut sub acest procent critic. 

În același timp, europarlamentarul a confirmat o creștere a PSD în intenție de vot la aproape 30%, un scor peste cel de la alegerile europarlamentare, dar, susține Rareș Bogdan, sub cel de la alegerile locale. 

”Peste 51-52% din cei care spun că votează PSD sau Pro România doresc alegeri. În cazul USR, procentul este de peste 75%, în cazul PNL de peste 80%, în cazul PMP 77% își doresc alegeri” a afirmat Rareș Bogdan. 

Liderul PNL a dat scorul pe partide. Iată cum stau principalele partide în intenție de vot: ”PNL nu are niciun sondaj unde să coboare sub 32%, opțiunile sunt între 32 și 35%. USR a crescut, este peste scorul de la locale, între 18 și 20%. PSD e peste scorul de la europarlamentare, dar încă sub cel de la locale, între 27 și 29%” sunt cifrele date de Rareș Bogdan, din ultimul sondaj intern citat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel