Radu Tudor, sunat de academicianul Dinu C. Giurescu. Ce i-a transmis

Jurnalistul Radu Tudor precizează, într-o postare pe blogul personal, că a fost sunat de către academicianul Dinu C. Giurescu, pentru a-i adresa o rugăminte, în contextul în care Antena 3 organizează, vineri, în Piața Constituției, adunarea publică intitulată "Libertatea presei în pericol". 

„M-a sunat marele istoric, marele roman, academicianul Dinu C. Giurescu. Domnia sa a implinit recent 89 de ani. Cu o voce gatuita de emotie, mi-a spus : "Domnule Tudor, sunt acasa, incerc sa ma refac dupa incercarile serioase pentru sanatatea mea. Va rog sa transmiteti tuturor romanilor ca sunt alaturi de Antena 3. Chiar daca nu pot ajunge maine in Piata Constitutiei, considerati ca sunt acolo cu dumneavoastra. Nu se poate sa ajungem din nou in dictatura!", a scris, joi, pe blogul personal, Radu Tudor.

Întâlnirea pe care o face Antena 3 vineri cu telespectatorii în Piața Constituției din Capitală a primit aprobarea Comisiei de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București.

"SC Antena 3 SA organizează, pe 19 februarie, între orele 15,00 — 18,30, adunarea publică intitulată 'Libertatea presei în pericol', în Piața Constituției, în spațiul delimitat de forțele de ordine, astfel: între orele 15,00 — 16,00 — afluirea participanților; în intervalul orar 16,00 — 18,00 — adunarea publică; între orele 18,00 — 18,30 — defluirea individuală a participanților. Organizatorul va înștiința posesorii auto din zonă, prin aplicare de fluturași, începând cu data de 18 februarie, cu privire la desfășurarea adunării publice, în vederea eliberării parcării din Piața Constituției", a precizat Serviciul pentru Relația cu Mass-Media al PMB, joi, ca răspuns la o solicitare Agerpres pe acest subiect.

Mircea Badea a ținut să lămurească în urmă cu o zi că întâlnirea pe care o face Antena 3 vineri cu telespectatorii nu este un protest, așa cum a scris o parte a presei, ci o întânire publică, cu aprobare legală, și că nu se dorește căderea guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel