EXCLUSIV  Radu Leca povestește o întâmplare care l-a frapat la mall: Am zis că iau foc / video

Radu Leca în emisiunea Ultrapsihologie, Dc News
Radu Leca în emisiunea Ultrapsihologie, Dc News

Psihologul Radu Leca a fost invitat la emisiunea „Ultrapsihologie”, de pe DC News, unde împreună cu Mădălina Crețan și realizatoarea emisiunii, psihoterapeutul Ramona Dumitru, au vorbit despre provocările părintelui singur. Radu Leca a povestit cum o mamă i-a adresat copilului ei cuvinte pe care niciun copil nu ar trebui să le audă. 

Radu Leca a povestit o întâmplare foarte neplăcută la care a fost martor atunci când se afla la mall. Psihologul a catalogat comportamentul mamei față de copil ca fiind unul foarte nepotrivit, deoarece un comportament greșit al părinților poate afecta dezvoltarea copiilor. 

„Ieri la mall, am zis că iau foc. Am zis Doamne, zic „Tatăl nostru" ca să stau liniștit. Era ea, o persoană la 1.75 m, robustă - peste 90 kg, cu un copilaș mic, fragil, de 2 ani și puțin, îmbrăcat total aiurea. M-am gândit că nu a avut timpul necesar, stimata doamnă, să aibă grijă de copil, îl luase de mână, trăgea de el și îi spunea: „Ești un obraznic! Ești tot ceea ce nu mi-am dorit pe lumea asta!”. Mie îmi venea să mă duc la ea și să-i spun: „Nu te supăra, de ce ai făcut copilul asta? Că să-ți bați joc de el?”

Cum îi poți spune astfel de cuvinte unui copil, e oribil pentru copil! Copilul se uita la ea, strânsese mânuțele, mânuța dreapta venise peste cea stângă și se ținea cu ambele mâini de mâna mamei și înghițea lacrimile. Am zis că mor. Am zis că înnebunesc.”, a spus psihologul Radu Leca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel