RADU BELIGAN, în noul videoclip al trupei Holograf-VIDEO

Maestrul Radu Beligan apare în noul videoclip al trupei Holograf.

Alături de marele actor mai joacă atât Ada Condeescu, cât şi Adi Nartea. Regia clipului "De câte ori să te iubesc" este semnată de Alex Ceauşu. 

"Inedită şi neaşteptată, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile 'misiuni' în afara ariei în care îmi desfăşor, de obicei, activitatea. Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu şi-l permit decât adevăraţii profesionişti, dar asta era de aşteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formaţie al cărei nume este sinonim cu elita rock-ului românesc. O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă şi pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum. Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieţilor de la Holograf le doresc o carieră cel puţin la fel de lungă şi înfloritoare ca a mea", a spus Radu Beligan.

VEZI ȘI: Beligan, replică memorabilă la cea de-a 54-a aniversare a Teatrului de Comedie

De asemenea, Ada Condeescu a declarat: "Am fost tare entuziasmată când am primit invitaţia să joc în noul videoclip Holograf. Piesa mi-a plăcut din prima clipă şi cu siguranţă va fi un mare succes! Şi, aşa cum mă aşteptăm, a fost o filmare la care am râs enorm, nici că se putea altfel cu şarmul şi umorul băieţilor de la Holograf!", scrie Gândul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel