Radu Beligan, confesiuni despre viață. Detalii neștiute despre marele actor

agerpres_437305
agerpres_437305

Radu Beligan îi invită pe români la un spectacol special joi, 13 februarie, la Teatrelli, un nou spaţiu de spectacole din Bucureşti dedicat teatrului.

Joi, 13 februarie, de la ora 20.00, Radu Beligan va face „Confesiuni despre viaţă şi artă“.

Din cei 95 de ani de viaţă, 75 de ani au fost în slujba teatrului. Marele actor vă invită să îl însoțiți într-o călătorie plină de poezie şi de umor, prin miraculoasele culise ale unei istorii care se confundă cu istoria ultimului secol de teatru românesc, scrie Ziarul Metropolis.

Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții.

Radu Beligan a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat în activitate pe scenă. Printre alte premii şi distincţii, actorul a mai primit Premiul Academiei Române, Premiul Academiei din Florenţa, Premiul 14 iulie conferit de Ministerul de Externe al Franţei. A fost preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Teatrului. De asemenea, Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternici oameni din showbizul mondial.

Toți cei care vor să câștige o invitație gratuită la acest spectacol, trebuie să dea Like paginii de Facebook a Ziarului Metropolis. Mai mult detalii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel