Radu Banciu s-a enervat: Sunt niște minciuni! Se obișnuiesc prost!

Rodica Mitu / 05 Martie 2019 / 23:41 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, și despre obiceiul de a oferi flori cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie.

„Nu trebuie ca toți părinții din clasă să-i ducă doamnei învățătoare mărțișor. Nu trebuie să-i duceți nimic nici de 8 martie. Nu e cazul. (...) Nu trebuie să dai de 1 martie flori, de 8 martie flori. Așa fac bărbații ca să scape mai ușor. Și să vedeți aceleași femei pe stradă cu aceleași flori în mână, la o diferență de o săptămână. Se obișnuiesc prost! Așteaptă și de 1 și de 8. Dar de ce? Fiecare să-și vadă de ale lui. Nu este obligație națională", a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Nu îi dai flori colegei de serviciu că nu mai poți tu de dorul ei. Nu. Ca să îți meargă un pic mai bine, să ai un climat mai suportabil", a continuat Radu Banciu, adăugând ulterior: „Sunt niște minciuni ca toate clișeele cu bună dimineața, bună ziua, să aveți o zi bună. Care zi bună? Noi de 30 de ani, în România, nu am avut nicio zi cu adevărat bună. Dar ne dăm bună ziua unii la alții absolut de pomană în fiecare zi. Mai bine nu spui nimic".

 

 

VEZI ȘI:

REMUS BORZA A LANSAT PARTIDUL FORȚA NAȚIONALĂ. OBIECTIV, MIJLOACE, MISIUNE. TE POȚI ÎNSCRIE ȘI TU

TRIBUNALUL BUCUREŞTI CERE SUSPENDAREA ACTIVITĂŢII SECŢIEI DE INVESTIGARE A MAGISTRAŢILOR

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23