Radu Banciu acid, după clasarea dosarului 10 August: Noi nu avem justiție...

Radu Banciu susține, în contextul în care DIICOT a clasat o parte din dosar,  că subiectul 10 August este prea dificil pentru justiția din România.

„10 August e un subiect prea dificil pentru procuratura din România. Ar fi fost un subiect la fel de dificil și pentru justiția din România. Aici aș reveni un pic la vorbele mitocanului Mitică Dragomir, nu în sensul că i-aș da dreptate sau că-mi face plăcere să îl invoc. Nu! Mitică Dragomir era un imbecil de clasă mondială, dar se potrivea perfect pe scheletul acestei națiuni. El era emanația prostiei României. El spunea: ”domnule, în toate domeniile trebuie să se reflecte în oglindă situația statului; fotbalul nu poate să fie mai sus decât economia”. Așa-i și cu asta!

Noi nu avem procuratură și justiție la nivelul unei țări europene. Un eveniment cum a fost 10 August nu poate fi pur și simplu tratat în România. România e, la 30 de ani de la Revoluție, prada discuțiilor despre mărirea alocațiilor copiilor cu 100 de lei, hai 150 de lei. Am spus 100 de lei pentru că e aceeași sută pe care o flutura Nicolae Ceaușescu, de la balconul Comitetului Central, cu câteva minute de a pleca cu elicopterul. România a rămas tot acolo, politicienii se gargarizează la televizor, sunt în stare să trântească Guvernul României, deși e stare de alertă națională, cea mai dificilă criză sanitară în ultimii 30 de ani, iar ei vor să trântească Guvernul pentru 100 de lei. Dacă erau atât de îngrijorați de soara cetățenilor, trebuiau să construiască spitale. N-au făcut asta, iată că nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă! 200 și ceva de locuri sunt la Terapie Intensivă în toată țara, bă! Și ei vorbesc de 100 de lei alocație la copii. Ce contează asta?

Cu asta vrei să câștigi alegerile când tu n-ai făcut nimic, n-ai construit nimic? E foarte ușor să dai banii ăștia dintr-o sumă pe care oricum ai furat-o suficient, decât să faci ceva. Deci e intolerabil un asemenea discurs!”, a afirmat Radu Banciu în emisiunea de miercuri seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel